Burka alle vegne!

I disse dage bombarderer de danske medier os med alt om burka’en. Der bliver snakket om burkaforbud, undertrykkelse, islam, osv. Ja, burka’en er alle vegne! – Undtagen på gaderne!

Jeg synes ærlig talt, at denne sag er til grin. Jeg har nu boet i Danmark i snart 18 år, og ikke én eneste gang, har jeg set en kvinde iklædt burka. Og lille fru Kjærgaard mener, at et forbud skal ske med det samme, og at dette ikke er til diskussion! De gør fandeme alt til noget det ikke er! Lige nu sidder jeg og ser nyhederne. Jeg hørte lige disse ord: “[…]At burka’en er undertrykkende, at det er noget ens mand har tvunget en til, eller at det blot er en provokation til det danske samfund” – Qué? Hvordan kan man sidde og spille så klog, og drage egne konklusioner?

Hvis man virkelig skulle lovgive et forbud pga. at det er en såkaldt “provokation”, skulle man begynde at lovgive om så mange andre ting, hvilket er latterligt i sig selv. Hvad med alle de punkere, gotikere, små poptøser osv. som går klædt meget provokerende? Skal man nu til at forbyde dem alle mulige piercinger, tatoveringer, og andet gøgl? Eller hov, nææ nej, de er jo ikke muslimer, ergo er det helt fint! Jeg spiller absolut ingen offerrolle her, men man må da være blind, hvis man skulle udtrykke, at medierne altså ikke fokuserer meget på islam og muslimerne. Mere end muslimerne selv gør, hvilket er ret komisk.

Hvis man oprigtigt bekymrede sig om os tørklæde-bærende piger, ville man holde ens mund, og stoppe med at snakke om os konstant – for det er netop det der undertrykker os! At medierne og politikerne skal få os til at føle os forkerte, undertrykte, at vi skal føle, at vi blot er nikkedukker, som intet har at skulle have sagt. Drop disse undertrykkende tanker om os! Vi klarer os uden jeres såkaldte “bekymring”.

Reklamer

8 thoughts on “Burka alle vegne!

 1. Naser khader vil gøre følgende:

  Tvinge folk til at tage noget af, fordi de er tvunget til at tage det på!

  nåh, men når de bliver tvunget til at tage det af på gaden af staten, så er de tvunget til at tage den på på gaden af deres mænd. Men staten vil ikke tvinge dem til at tage den af derhjemme, for her er staten nemlig enige med manden at i hjemmet er de tvunget til at tage den af! derfor er kvinden pludslig blevet tvunget til at være hjemme af hendes mand og staten, der ikke vil tillade hende at tage den på ude på gaden.

  I fremtiden kan en dansker ikke sige: I Danmark må man have alt på i gaden.
  For så kommer svaret: NOT! for burkaen må man ikke have på!

  Og sjovt nok så er der omkring 50-100 burkaklædte kvinder i DK….Dem vil MR. KOKOS AKA Naser Khader forbyde at vandrer rund på gaden iklædt stoffet.

 2. salam

  Du kan læse min statusopdatering på Facebook idag, nu hvor vi ikke er venner der.

  den lyder sådan:

  Naser Khader i fremtiden: Jeg bryder mig ikke om Sikhernes Sorte Turban, Ayatollah Khomeini havde en sort turban på! det provokere os danskere, og det hører intet sted hjemme i Danmark at man støtter Ayatollah Khomeini ved at bærer en sort Turban! derfor vil jeg fremsætte et lovforslag der forbyder sikher i at gå rundt med sorte Turbaner

 3. Khader vil sige og gøre alt for at blive anerkendt af den danske befolkning. Altså for fanden, manden har solgt sin egen religion til “fordel” for at blive accepteret og godkendt. Dem der accepterer ham er så bare fjolser som ham selv. Han har denne gang virkelig gjort sig selv til grin og nået bunden..

  og de resterende politikere forvirrer sgu snart sig selv med alle de nye forbud og love..Det er jo lige før at jeg ville kunne klare jobbet sm politiker bedre..

 4. Alaikum

  Jeg må faktisk indrømme, at det er en af de bedre og sjovere Facebook-opdateringer jeg har læst. Og det skulle sjovt nok ikke undre mig, hvis hvad du skrev, skete.

 5. Enig.
  Det er komplet latterligt at gå ud og lovgive om folks påklædning i det offentlige rum.
  De få burka-eller niqabbærende kvinder jeg har set på gaden i mit kvarter eller på TV har alle været pæredanske konvertitter, som har taget sort stof for ansigtet ganske frivillingt.
  Personligt fatter jeg ikke deres lyst til at dække ansigtet med et stykke klæde, men det må være op til dem selv.
  Jeg forstår heller ikke mænd i dametøj eller nudister eller folk i meget spidse sko, men igen det må de selv om.
  Jo mere folk som Nasser K bliver ved med at ævle og bævle om muslimers pålædning, jo mere vil unge muslimer formentlig ønske at gå med tøj, der signalerer at han kan rende dem et vist sted.

 6. “Drop disse undertrykkende tanker om os! Vi klarer os uden jeres såkaldte “bekymring”.”

  Jeg læste et sted, at hvis man oprigtigt tror, kvinden med burqa er offer for sin mands undertrykkelse, og at det så er derfor man forbyder burkaer. – Ja så svarer det til at forbyde kvinden som er offer for hustrovold, at gå ud med blå mærker..

  Lidt spøjst (:

  Peace. Doa A.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s