Når verden synes håbløs

Jeg sidder her og spekulerer over vort verdslige liv. I dette liv møder vi mennesker fra alle slags lande, kulturer og religioner. Som vi ved, tilhører alle disse mennesker med al selvfølge også forskellige traditioner, normer, og værdier. Lige netop i dag, har jeg valgt at fokusere på muslimer, som foregiver at tilhøre en vis religion, og visse normer og værdier. Jeg har valgt at dele en masse tanker med jer her på bloggen.

Jeg er så ked af, at mange af os kalder os selv muslimer, og på ingen måde efterlever Islams sande værdier og budskab. Jeg finder det sørgeligt, at vi er veget så langt fra Islam, som vi er. Efter at jeg voksede lidt op, og fik øjnene op for realiteterne, er det begyndt at gå mig enormt meget på, at selv de, man normalt ville tro, var troende muslimer, bag facaden desværre ikke er sådan, som man havde forestillet sig. De, man måske ville opfatte som forbilleder, der tager i moskeer, underviser andre i Islam, opfylder deres obligatoriske sager inden for Islam og mere til –  mange af dem har jeg desværre mistet troen på. Jeg ville aldrig miste troen på disse mennesker, hvis jeg ikke havde mine gode grunde.

Jeg er nærmest gået hen og blevet paranoid, når det gælder, at vælge hvem jeg skal omgås. Gang på gang synes jeg, at man møder piger, der er søde og venlige, og alle har sådan set et godt billede af dem: de snakker om Islam foran andre, de “fremmer” Islam, og de opfører sig pænt. Men men men..Det der virkeligt er trist, er disse menneskers intentioner. Det er så trættende, at mange af disse mennesker gør de ting de gør, for at andre skal tænke at de er “gode muslimer”, eller ja..For at sige det ærligt og direkte: for at finde sig en at giftes med! Ens intentioner burde aldrig være således, at man udfører sine handlinger, for at andre kan synes om en, eller for at gøre sig populær i det muslimske samfund. Det burde ene og alene være fordi, at man simpelthen bare er et godt menneske, og dermed forekommer de ting man gør, én naturligt. Vigtigst af alt, bør man handle for Allahs(swt) skyld, og ikke andres.

Dette indlæg skal langt fra forstås således, at det er et angreb på nogle muslimske piger. På ingen måde. Det er blot en stor bekymring. Derudover er nogle muslimske drenge langt fra bedre selv. Mange af dem vælger at udnytte ting, som Islam har gjort tilladt, på den mest rystende måde. Dette er desværre en kendsgerning.

En ting, jeg mener, at unge muslimer skulle passe på med, er Facebook. Det er så chokerende, når man hver gang logger på, og møder, hvad man møder. Her går man og udgiver sig for at være en praktiserende og religiøs muslim, og på samme tid, lægger man udfordrende billeder af sig selv ind, skriver med drenge/piger, som var det ens mand/kone, skriver sjofle og perverse jokes, bagtaler andre, og jeg kunne blive ved. Man tror måske, at ingen kan se, hvad man foretager sig, og man har måske skjult sin profil for visse mennesker. Sagen er bare den, at er man muslim, ved man også, at Allah(swt) ser alt, og kender til alt, hvad man foretager sig. Hvem er det man prøver at narre?

På muslimske fora, sidder man og læser et andet menneskes indlæg, og tænker: “neeej..Sikke en troende og praktiserende muslim”, i og med, at denne person skriver pænt, aldrig bander, viser sin bedste side, og er nærmest et forbillede for andre. Folk er hurtigt ude at skrive: “masha’allah”, og det virker desværre så patetisk, når selvsamme person, nærmest er kontrasten til den person, han eller hun udgiver sig for at være på det muslimske forum.

Hvad blev der af ydmyghed? Hvad blev der af respekt? Hvad blev der af det faktum, at man er muslim? Hvad blev der af, at vi skal vise Islams sande ansigt?

Til tider finder man alt håbløst, når man gang efter gang støder på mennesker, som man havde et godt billede af, men hvor man senere hen har fundet ud af, at ens, nærmest idylliske billede af dette menneske, overhovedet ikke stemmede overens med ens antagelser. Man begynder at spekulere over, om der overhovedet virkeligt findes mennesker, som er de samme mennesker udenpå såvel som indeni.

Vi siger, at vi venter på vores tolvte og sidste Imam(aj), og at vi længes efter hans ankomst. Gør vi nu også det? Har vi overhovedet skænket vores Imam(aj) en tanke, når vi i skjul gør de ting, vi gør? Når vores intentioner overhovedet ikke er rene? Hvorfor, hvorfor er det således, at vi har glemt vores sande værdier til sådan en grad, at man mister troen på os? Hvorfor gør vi tingene sværere for vores Imam(aj)? Glem aldrig, at det egentlig ikke er os der venter på ham, men ham der venter på os! Er det derfor ikke på tide, at gøre op med sig selv, hvad man vil med livet? Hvorfor man foretager sig, hvad man foretager sig? Hvorfor man ikke gør sit bedste, for at behage sin Skaber, og fremskynde sin Imams(aj) ankomst? Der kræves ikke så meget af os, som vi tror, og i sidste ende, er det blot for vort eget bedste.

Jeg håber dagen kommer snart, hvor jeg kan grine af dette indlæg, og vores muslimer har ændret sig på bedste vis.

45 thoughts on “Når verden synes håbløs

 1. Fred.

  I en bog, som hedder Thawab al-‘Amal af shaykh all-Saduuq:
  قال رسول الله صلى الله عليه وآله .
  سيأتي على امتي زمان لا يبقى من القرآن إلا رسمه ، ولا من الاسلام إلا اسمه ، يسمون به وهم أبعد الناس منه ، مساجدهم عامرة وهي خراب من الهدى ، فقهاء ذلك الزمان شر فقهاء تحت ظل السماء ، منهم خرجت الفتنة وإليهم تعود
  “Der kommer en tid over min religion, hvor af koranen er der kun ordene tilbage. Og af islam er der kun navnet. De kalder sig for muslimer, og de er langt fra muslimer!. Deres moskeer er forladte af vejledning. Lærdene i den tid er de meste ondskabsfulde lærde under himlen! Fra dem (disse muslimer & lærde) kommer konflikten og til dem vender konflikten tilbage..”

  Sandelig har du ret, O’ Sendebud!

 2. Salam

  Nu har jeg lige tid til at besvarer dit indlæg—sådan da—

  Jeg har faktisk forståelse for hvad du mener, har selv oplevet at hvad der foregår i en islamisk Forum, ikke nødvendigvis siger noget om deltagerne!
  Jeg kender det dog også fra Hussainiat i Ashura, når der kommer mange drenge på mit alder for at lave latom, en del af dem (eli nez3oun) har virkelig et problem med dobbeltmoralen/hykleriet, for i Hussainia giver de den hele armen så brystet bliver helt rød, men i virkeligheden kan du se dem lalle rundt på nørrebrogade sammen med vennerne. nu skal jeg heller ikke generalisere, det er ikke alle der laver latom der er løse på tråden til dagligt tværtimod! Og det med lalle rundt på Nørrebrogade er også iorden, sålænge opførslen er ioverenstemmelse med love om offentlig orden samt almindelig skikke både i DK og Irak (eller hvor de nu kommer fra). Men sådan er det ikke, og har aldrig fattet pointen med at råbe til en ven der er to meter frem, så alle dem der er i radius af 100 meter vender sig om!

  Nåh, men tilbage til de muslimske foraer så er de jo som sagt muslimske foraer og der forventes en hvis opførsel fra medlemmernes side af, og en stor del af min omgangskreds er fra de her foraer, og specielt ShiaO. nogle få er meget religiøse, en stor del af hvad jeg kalder normale og så er der en del der bare er på den anden side af skalaen =”en ægte perker”
  jeg kender til flere historier som jeg ikke gider nævne, men det er altid vigtigt at have in mente at folk bag skærmen er ikke de samme som folk i virkeligheden.

 3. Jamen det er direkte trist at læse. Gad vide om disse mennesker overhovedet føler sig som kujoner, eller blot er ligeglade.

  Jeg synes ikke engang, at der er kræves så meget af os, og alligevel ser vi, hvordan vi vender og drejer religionen som det passer os. Sikke en skam.

  Nu vi er i gang, kan vi lige så godt få tingene ud på det rene..
  Jeg har aldrig forstået de, der lever et dobbelt liv, samtidigt med at de er muslimer. De, som eksempelvis er gift med en person, som ikke nok med ikke er muslim, men denne person drikker, tager i byen, flirter med det modsatte køn, spilder konstant sin tid på musik og serier, ikke interesserer sig for religion, og endda også kan være højre-ekstremist og måske en smule racist. Hvad laver en troende og religiøs person med sådan et menneske? Er det de værdier, vi skal lede efter? På den ene side, taler man om Imamen, og på den anden side, sidder man og synger med på sange med sin ikke-muslimske ægtefælle. Hvor kommer denne dobbeltmoral fra? Burde vi ikke hellere koncentrere os om smukke og muslimske værdier?
  Jeg havde ikke skrevet om dette, hvis det ikke fandtes, for det gør det så sandelig, og det er åbenbart mere udbredt, end jeg havde forestillet mig.

  Bror Mohammed-Jawad – hvad er en “normal” muslim, som du kalder dem? Hvad er definitionen på sådan en?

  “men det er altid vigtigt at have in mente at folk bag skærmen er ikke de samme som folk i virkeligheden”
  Du har så sandelig ret! Men dette gælder dog ikke blot folk bag nogle skærme.

 4. !Bror Mohammed-Jawad – hvad er en “normal” muslim, som du kalder dem? Hvad er definitionen på sådan en?”

  Tjaa den var svær, well en normal muslim er i hvert fald den muslim der opfører sig anstændigt og i henhold til den opførsel islam beder om.

  det var faktisk en svær en, må jeg indrømme…

 5. Okay. Du skrev, at en stor del, er disse såkaldte “normale” muslimer. Jeg må nu sige, at jeg er uenig. Jeg synes netop ikke, at man opfører sig under hvad Islam beder om, når man er så dobbeltmoralsk i sine handlinger og tanker. Det ene øjeblik står man og beder, og det andet, står man og bagtaler. To modsætninger.

 6. Sikkert forkert tråd, men så lige denne, som jeg jo har forsøgt at overbevise muslimer om utallige gange, men nej, – muslimers drab på muslim “det interesserer os ikke”

  Se hvad en muslimer skriver om emnet:

  The major threats to Muslims around the world don’t stem from U.S. or Israeli military actions or civil- liberties violations by Western governments in countering the jihadist threat. Instead, Salim Mansur, a professor of political science at the University of Western Ontario, identifies Muslim-on-Muslim violence as the cause of more death and destruction than anything else.

  In a recent interview with the Investigative Project on Terrorism, Mansur, a Muslim born in India, made a powerful case that the U.S. government and Western mainstream media ignore the real danger to Muslims around the world: terror, intimidation, repression and genocide committed by their fellow Muslims.

  An example came last Wednesday, when 40 people died at their wedding party in Kandahar that was attacked by a suicide bomber.

  ———-

  Like millions of other Muslims in the late 1940s and early 1950s, Mansur’s family moved from India to East Pakistan (now called Bangladesh). In March 1971, the Pakistani military invaded East Pakistan to suppress a popular independence movement there. By December of that year, hundreds of thousands of people were dead and almost one-fifth of the population (close to 10 million people including Mansur and his family) had become refugees. Mansur’s family moved back to India and he emigrated to Canada in 1973.

  “For the Jews, the issue of genocide is not an abstract discussion. Jews and Israelis bear the imprint of the Holocaust. It’s an everyday, living issue in the sense of what you’re contending with the forces in the world. So, for me, the question about Muslim-on-Muslim violence is not some remote historical discussion,” Mansur said. “This crime has been an ongoing thing in Muslim history and Muslim politics. I am a personal witness to that.”

  He points to a more recent example taking place right now in Darfur in Western Sudan. Janjaweed militias linked with Sudan’s Islamist government are responsible for the deaths of hundreds of thousands of Muslims. Yet major American Muslim organizations and Muslim governments around the world have been largely silent about the Darfur genocide, instead aiming most of their fire at targets like the FBI, the Transportation Security Administration and Israel.

  ——-

  Tænk over hvorfor I er totalt stille over muslimske massakrer i fx Darfur ???

  Man kritiserer ikke en broder?

 7. for det første er det ikke rigtigt at muslimer ikke kritisere muslimer, det er der nogen der så gør, og det gør de meget flot…

  For det andet kan du ikke sammenligne Israel med Sudan af flere grunde
  1. Israel anerkendes i vesten som et demokratisk stat, der respektere menneskerettighederne, mens sudan ikke anerkendes for dette.
  2. Ingen fra vesten eller for den sags skyld også mellemøsten støtter sudans handlinger.
  3. Folk er rykket ud for at stoppe det Sudanesiske regerings etniske udrensning af det ikke-arabiske Majoritet i Darfur.
  4. Udrensningerne i Darfur handler overhovedet ikke om religion, som du prøver på at fremfører det!
  5. Udrensningerne i Darfur er bestilt arbejde af det sudanesiske diktaturstyre, og som ikke kan bebrejdes muslimerne.

 8. Jawad – Nej, intet som helst kan bebrejdes muslimer.

  Jeg taler om at man IKKE skriger op når muslimer dræber muslimer, og det er jeg altså ikke den eneste som har bemærket, mens den mindste forkerte prut Israel slår SÅ går Umaen amok i hellig forargelse.
  Se Tyrkiets evindelige drab på og udrensning af kurder.

  Anyway her er en fra i dag, – om dit yndlingssted Dubai,- som har 3 millioner slaver arbejdende for sig:

  Og bemærkningen kommer fra en ‘muslim’:

  The Slaves of Dubai in the United Arab Emirates: Will a Flotilla sail to save them?

  For months, the BBC’s Ben Anderson hung out around the glittering, insane towers springing up in Dubai trying to infiltrate the community of expatriate workers who are putting them up. What he found when he finally got in was that the jewel of the Arab world is almost entirely built upon imported slave labor.

  Watch this painful documentary.
  http://www.vbs.tv/watch/vbs-news/the-slaves-of-dubai

  Der er også den lange artikel om samme emne, fra The Independent. Går hele umaen på gaden?

  Nixen biksen, der er jo tale om muslimer som holder slaver, så DET oprører os i det fjerneste?

 9. “Five people have been killed and 12 others wounded in a bomb attack on a
  bus carrying military personnel and their families in Turkey’s largest city,
  Istanbul … More than 40,000 people, mostly Kurds, have been killed in
  violence since the PKK launched its armed struggle against the Turkish state
  in 1984”:

  http://english.aljazeera.net/news/europe/2010/06/2010622546628112.html

  Nej, dét oprører os ikke det fjerneste, det er jo ikke jøder som dræber kurderne.

 10. Delegates from Islamic countries, including Pakistan and Egypt, told the United Nations Human Rights Council that treatment of Muslims in Western countries amounted to racism and discrimination and must be fought.

  “People of Arab origin face new forms of racism, racial discrimination, xenophobia and related forms of intolerance and experience discrimination and marginalisation,” an Egyptian delegate said, according to a U.N. summary.

  Siger de EN ENESTE lyd om hvordan muslimske lande behandler jøder og kristne?

  Siger de EEN lyd om hvordan muslimske lande behandler muslimske slavearbejdere?

  Nej, for det ville være selvkritik, og en sådan er totalt fraværende i muslimske lande, man kan KUN finde fejl hos andre.

  Har du en god bortforklaring Jawad?

  Muslimer er det udvalgte folk, det siger Allah, og derfor kan de forlange helt specielle forhold og ydelser fra andre?

  Hadeprædikanten Zakir Haik bliver tiljublet af millioner og atter millioner af “moderate” muslimer, og han kaldes ‘mainstream muslim’ og ‘respekteret lærd’ til trods for at hans taler er fulde af had og af det mest hårrejsende fjolsesnak når det kommer til “videnskab”.

  Han har lige været på Maldiverne:

  The Islamic Ministry has previously said that one way of addressing the issue of religious fundamentalism in the Maldives is by inviting moderate scholars to preach in the country.

  Whether Dr Naik’s views could be described as moderate “depends”, Didi explained.

  og skulle have være hovednummeret i den kæmpestore muslimske komsammen i Canada, – lige som titusinder af muslimer i UK havde inviteret ham, osv osv.

  Hvorfor skulle man ikke være nervøs over wahhabi-islams fremstormen alle vegne? Det er ikke i småtingsafdelingen, heller ikke i fx Norge og Sverige, hvor studerende muslimer inviterer de mest hadefulde prædikanter de kan finde, og klapper hænderne røde i begejstring.

  Bare lige for at nævne det ubehagelige faktum, – som du nok også kan bortforklare?

  Wahhabi-islam rammer shiaer først, og os andre derefter.

 11. Ser lige nu denne fra Irshad Manjis bog, – alle muslimer burde læse bogen, – her er en lille bid:

  A Muslim’s Call for Reform in Her Faith
  By Irshad Manji

  Irshad Manji, winner of Oprah’s first Chutzpah Award, directs the Moral Courage Project at New York University. Her New York Times best-seller, The Trouble with Islam Today: A Muslim’s Call for Reform in Her Faith (St. Martin’s Press), is published in more than 30 languages. In countries that ban her book, Manji reaches readers by posting free translations on her website. The Arabic, Urdu and Persian editions have been downloaded nearly 1.5 million times. Manji’s Emmy-nominated PBS documentary, “Faith Without Fear,” is also being watched in the Muslim underground worldwide. Irshad Manji is currently writing her next book: a leadership guide to advance the 21st-century reformation within Islam. Join her Facebook community and follow her on Twitter.

  This excerpt from The Trouble with Islam Today consists of two parts: “The Letter,” which is Manji’s opening appeal to her fellow Muslims, and “How I Became a Muslim Refusenik,” which reveals the struggles of a young Muslim girl to reconcile her love of Allah with her love of freedom. All claims are substantiated by source notes here.

  THE LETTER

  Believers! Conduct yourselves with justice and bear true witness, even if it be against yourselves, your parents, or your kin. (Koran 4:135)

  My Fellow Muslims,

  I have to be honest with you. Islam is on very thin ice with me. I’m hanging on by my fingernails, in anxiety over what’s coming next from the self-appointed ambassadors of Allah.

  When I consider all the fatwas being hurled by the brain trust of our faith, I feel utter embarrassment. Don’t you? I hear from a Saudi friend that his country’s religious police arrest women for wearing red on Valentine’s Day, and I think: Since when does a merciful God outlaw joy—or fun? I read about victims of rape being stoned for “adultery,” and I wonder how a critical mass of us can stay stone silent.

  When non-Muslims beg us to speak up, I hear you gripe that we shouldn’t have to explain the behavior of other Muslims. Yet when we’re misunderstood, we fail to see that it’s precisely because we haven’t given people a reason to think differently about us. On top of that, when I speak publicly about our failings, the very Muslims who detect stereotyping at every turn then stereotype me as a sellout. A sellout to what? To moral clarity? To common decency? To civilization?

  Yes, I’m blunt. You’re just going to have to get used to it. In this letter, I’m asking questions from which we can no longer hide. Why are we all being held hostage by what’s happening between the Palestinians and the Israelis? What’s with the stubborn streak of anti-Semitism in Islam? Who is the real colonizer of Muslims—America or Arabia? Why are we squandering the talents of women, fully half of God’s creation? How can we be so sure that homosexuals deserve ostracism—or death—when the Koran states that everything God made is “excellent”? Of course, the Koran states more than that, but what’s our excuse for reading the Koran literally when it’s so contradictory and ambiguous?

  Is that a heart attack you’re having? Make it fast. Because if we don’t speak out against the imperialists within Islam, these guys will walk away with the show. And their path leads to a dead end of more vitriol, more violence, more poverty, more exclusion. Is this the justice we seek for the world that God has leased to us? If it’s not, then why don’t more of us say so publicly?

  What I do hear from you is that Muslims are the targets of backlash. In France, Muslims have actually taken an author to court for calling Islam “the most stupid religion.” Apparently, he’s inciting hate. So we assert our rights—something most of us wouldn’t have in Islamic countries. But is the French guy wrong to write that Islam needs to grow up? What about the Koran’s incitement of hate against Jews? Shouldn’t Muslims who invoke the Koran to justify anti-Semitism be themselves open to a lawsuit? Or would this amount to more “backlash”? What makes us righteous and everybody else racist?

  Through our screaming self-pity and our conspicuous silences, we Muslims are conspiring against ourselves. We’re in crisis, and we’re dragging the rest of the world with us. If ever there was a moment for an Islamic reformation, it’s now. For the love of God, what are we doing about it?

  Jeres skrigende selvmedlidenhed, og vores tydelige tavshed, vi anbriber os selv.

  Tænk over det, – jeg hævdes at være helt gal på den, – men hun siger jo præcis det samme, og hun er 100 gange mere vidende og begavet end jeg er.

  KAN en muslim overhovedet læse kritik af islam og af muslimer, eller er der totalt lukket for hjernen?

 12. Fatima, sikke et rørende indlæg – det er ikke altid let at se sandheden i øjnene. Men det er desværre sådan situationen er. Det der allermest skræmmer mig, er, at når jeg hver gang husker der kun kommer til at være 313 med vores længe ventede Imam (aj). Vi er 300.000 mio. shia muslimer i dag, og bliver masha’allah flere, men hvem kan afholde sig fra Ahlulbayt, når man hører om dem? Der en hadith, som er berettet fra flere af vores imamer, der siger: Lad være med at være Allahs ven i offentligheden, og hans fjende privat. Det opvækker så mange tanker, hvor mange har ikke “spillede” religiøs, men så snart, man ser hvordan de virkelige er, så.. Så bliver man lidt skuffet indeni. Hvem er det man frygter, skabningerne eller skaberen? Man prøver hele tiden, at tilfredsstille skabningerne ved at være religiøs, så de ”synes” godt om en, men hvem er det vi virkelig skal tilfredsstille?

  ———

  Niels, det er let at smide en masse i hovedet på en, men der er stor opmærksomhed omkring alt dette, i hvert fald i de arabiske nyheder, og bare generelt i mellemøsten. Og hvem er bedste venner med Saudi Arabien udover USA? Hvorfor snakker de ikke ud? Hvorfor snakkede de ikke ud om det land der er bygget på terrorisme? Men nej, når det hele handler om penge – holder vi alle sammen vores kæfte! Og der er ingen der har sagt, at slavearbejde er i orden. Profetens datter (fvmh), plejede at have en slave, hvor hun arbejdede den ene dag, og så arbejdede Sayeda Fatima Al-Zahraa den anden dag, men du skal ikke angribe Islam for at religionens følger ikke har en god moralsk opførsel. Jeg vil ikke engang kalde dem muslimer, men det er en anden sag. Og det er ikke mig der bedømmer, men Herren over mig. Og der skal ingen kritik til af Islam, det er den perfekte religion, når man ser dens sandhed, ikke dens realitet. Og Islam har ikke brug for nogen som helst form af reformation, det er den der reformere. Men jeg giver ikke dig og andre ikke-muslimer skylden for den dårlige omtale af Allahs religion. Det er nogle muslimer, der har ødelagt det for os andre. Men enhver intelligent mand, vil selv gå hen og studere denne nådige religion! I stedet for at bare plapre løs om ting de ikke har studeret nøje!

  Og kære Niels, denne kvinde har ingen form for islamisk viden, hun kritiserer bogen hun følger, uden at gå i dybden med hvad den siger. Og det hun gør, er, sige det Vesten vil klappe for, og ikke Allah (jwa). Hun siger lige det, Vesten vil høre. Og Islam tager bogens folk til sig, jeg tor det er i surah 5 vers 64 hvor koranen siger: O sig til Bogens folk, at de skal komme for et ord mellem jer og os, hvor vi ikke tilbeder andre end Allah. Hmm, jeg troede at Islam vil starte en ny antisemitisme? Islam har ikke et problem med jøderne, det har et problem med Zionisme. Og jeg synes du skal se klippet, hvor Irans præsident mødes med mange rabbiner, hvor de diskuter problemerne i Israel/Palæstina.

  Men hvis alle bare havde taget denne hadith/beretning til sig, ville denne verden blive til paradis:

  Profeten Muhammad (saws): Jeg har efterladt blandt jer de to tyngder; I vil ikke gå på vildspor, så længe I holder fast ved dem – Allahs Bog (Koranen) og den anden er mine nærmeste slægtninge (Ahlulbayt).

 13. Doa – Så islam har ingen problemer med jøderne?
  Hvorfor bliver de så forbandet af jeres Allah igen og igen, – hvorfor bliver de ustandselig kaldt “aber og svin” til fredags khutba’er?

  Det er et faktum at profeten stjal al jødernes ejendom, inden der var gået FEM år efter han fik magten i Medina. Og som bekendt henrettede han alle mænd i den sidste stamme i byen, og solgte deres koner og børn som slaver, – selv tog han en af konerne som konkubine, vi har endog navnet på hende.

  Disse evige og ustandselige bortforklaringer er der ingen som falder for Irshad som følger “Vesten”? Hvad ER det for noget forstyrret sludder at komme med.
  Og hun kender ikke islam? Og det gør jeg heller selv om jeg har brugt tusinder af timer på at læse kilderne og kommentarer til kilderne.
  Hvad bliver din ‘næste’ bortforklaring?

  Hvad med at forholde dig til fakta og virkeligheden, i stedet for at nærmet ‘leve’ i disse fantasifuld shia-tekster fx at Fatima delte arbejdet med sin slavinde? Er det virkelig aldrig faldet dig ind at disse haditter er fabrikationer lavet hundreder af år efter?

  Da man fik flere fraktioner inden for islam, og det varede jo ikke længe, – så begyndte man at bombardere hinanden med frit opfundne historie som skulle give opbakning til egen politiske retning, – det er et faktum som alle islam-forskere nævner.

  Men hvis man, som du, foretrækker uvidenhed, så kan ingen jo ændre på det.

  salam.

 14. Niels, jeg ville gerne have de kilder du læser. For det handler også om at se kæden på kilderne. Der er meget der er forfalsket. Og jeg nævner aldrig fabrikationer. F.eks. hvor meget har du ikke hørt om, at Aisha var ni år da hun blev gift med profeten(saws)? Efter at have studeret det i to uger, fandt jeg frem til at hun ikke var det. Og ingen af de seks kendte sunni bøger nævner det, eller vores bøger (shia).

  Men anyways… Forbandelse er ikke tilladt i Islam, som dem der gør det, har ikke den bedste form for viden. Men hvis det er Laa’na du mener, så er det noget andet. Jøderne har været lidt svære at handle med, hvis man kigger igennem historien. Men det har nogle muslimer også været. Bare kig på nogle af vores kaliffer.

  Og du har forstået jødernes sag helt forkert. Da Profeten Muhammad vandrede til Medina, kom jøderne dertil. Fordi der havde ståede i deres bog, at der ville komme en messias deromkring.. Så da profeten byggede den første islamiske stat – var de en del af den. Og du kan selv gå ind, at læse Medinas grundlov. Problemet var, at det var misundelige, at Profetens budskab blev udbredt så hurtigt.

  http://www.constitution.org/cons/medina/con_medina.htm

  Men problemet opstår, da de begynder at ikke følge grundloven. Det det startede med, at det var den første stamme (Banu Qaynuqa) der begyndte at hive tørklædet af kvinderne, og de sagde at de ikke gad følge Muhammads nye ”regler”. De blev så bortvist, fordi man ikke kunne bygge et sundt samfund, hvis der ikke var respekt for de forskellige religioner.

  Efter Bader var Abu Sufyans kone ikke tilfreds med at han hendes far og brødre var blevet dræbt. Så hun vil have at hans skulle dræbe profeten og hans onkel osv. Men for at Abu Sufyan kunne komme ind i Medina havde han brug for nogle insiders. Hvem var det? Den anden stamme, Banu Nadir. De hjalp Abu Sufyan med at starte slaget kendt som Uhud. Og de bliver bortvist, da de begik landsforræderi. Og de prøvede også at dræbe profeten.

  Den kamp der kom efter Bader og Uhud var Khandaq (betyder grøft), som foregik i år 6 EH. Overhovedet i stammen, Banu Nadir, var stadig tilbage. Han prøvede at overtale Banu Qurayza til at hjælpe Abu Sufyan, så de kunne færdiggøre Profeten Muhammads budskab. Men Banu Qurayza gad ikke til at starte med, fordi de gerne vil overholde grundloven. Men de blev siden hen overtalt. De håbede så, at Abu Sufyan og hans soldater ville vinde, da de ellers ville blive bortvist. Men de havde glemt hvordan Ali ibn Abi Talib kæmper. Muslimerne vandt så den dag, og Muhammad skulle straffe dem.
  De vidste, at Muhammad vil bortvise dem, så de valgte, at Saad ibn Mua’dh skulle træffe beslutningen for dem. Hvorfor ham? Saad var fra stammen Aws, som var tidligere allierede med Banu Qurayza. Problemet var lige, at Saad var såret på dette tidspunkt. Så han var ikke ligefrem i det bedste humør. Han sagde, at kvinderne skulle enten være frie eller blive taget til som tjener/slaver. Børnene skulle sættes fri. Men de mænd der havde været med skulle henrettes, og de mænd der intet havde gjort skulle sættes fri. Og du har sikkert hørt, at det var 960 der blev henrettet. Men nej, det var antallet af Banu Qurayz.

  Der var nu to jødiske stammer tilbage, Stammen af Khaybar og stammen af Fadak. Profeten Muhammad kæmpede med den første stamme i Khaybar. Muslimerne vandt så efterfølgende.
  Efter at stammen af Fadak, havde set nederlaget ved Khaybar – overgav de sig, og gav landet til Profeten Muhammad. Og i islamisk økonomi – er det således, at hvis det ikke er noget man vinder på slagmarken, og får det ”foræret”, kan man selv bestemme hvad man vil med det. Og hvem gav han det til? Han gav det til hans datter Fatima (as). Så de eneste jøder der var tilbage, var jøderne af Khaybar og Fadak. Og selvfølgelig dem der blev af Banu Qurayza.

  Så Muhammad havde ikke det bedste forhold med jøderne, men han havde et godt forhold med kristne. Men bare fordi Profeten Muhammad ikke havde et godt forhold med jøderne eller bare fordi der er nogle i et andet land, hvor der er politiske uenigheder – giver det ikke os ret til at chikanere jøder e.l.

  Salam

 15. Doa – Dit vrøvl om hvad der skete i Medina det gider jeg ikke kommentere, det er shia-skole-historier,- lige som søndagsskolehistorier.

  Læs kilderne og blive klogere.

  Jøderne ‘vandrede’ ikke med profeten til Medina. Det må selv DU kunne se er noget ærkevrøvl.
  De tre jødiske stammer i Medina havde boet der i 700 eller 1500 år, efter hvilken forsker du læser.

  Uden de store værdier profeten stjal fra jøderne havde der ikke været nogen islam.
  Han stjal allerede i år TO alle ejendomme og værdier fra den stamme som levede af at lave guldsmykker og våben, – de havde deres eget marked.
  Vi har endda navnet på de sværd, byer, lancer og brynjer profeten tog til sig selv.

  SÅ var der midler til jihad, og profeten fik tilhængere fordi han kunne tilbyde store skatte til jihadierne.
  Den sidste stamme gav et enormt overskud, først al deres ejendom, så kæmpeprisen for vel omkring 3000 kvinder og børn som han solgte i Syrien.

  Man lægger IKKE skjul på den vægt man lægger på det Allah kalder “krigsbytte” der er som bekendt et helt kapitel om det. Guld, og kameler og kvinder og børn, – noget som fik muslimernes tænder til at løbe i vand, OG de første bøger om slagene bruger halvdelen af siderne med “han fik ditten og han fik datten” og så opregninger af alle de ting man havde stjålet fra de omkringliggende stammer, og altså ALT hvad jøderne ejede.

  15 år efter profeten rykkede ind i Medina, da havde jøderne mistet ALT og blev smidt ud af den Arabiske halvø, hvor de havde levet i århundreder.

  Læs kilderne og ikke nyere bortforklaringer fra shiaer og da også sunnier.

  Tag nu og se virkeligheden i øjnene, please.

 16. Først ville jeg gerne have en respektfuld tone! Du skal ikke kalde det vrøvl. Det her er ikke noget der er taget fra kun Shia skoleretningen! Det er noget Malik ibn Anas også beretter.

  Og det der blev vundet på slagmarken blev givet som khums!

  Jeg sagde ikke, at de vandrede med profeten! Men mange, vandrede dertil, fordi det stod i deres bøger. OG mange af stammerne levede i f.eks. Yemen!

  Det der også gjorde jøderne sure, var at Profeten Muhammad fjernede renter, som var det de tjenet mest på!

  Jihad på slagmarken var et frit valg, man blev hverken fristet eller tvunget til det! Og Profeten Muhammad er ikke den type, der ”køber” folk med hans ting, men han gjorde det med hans akhlaq, opførsel, manerer, ord osv.

  Jeg kommer ikke med bortforklaringer, men forklaringer.

  Jeg har set både virkeligheden og sandheden i øjnene, og jeg kender hvad vores profet gjorde og ikke gjorde, det samme med hans familie og ledsager.

  Jeg tror du er en af de typer, der bare skal sige noget, men hører aldrig hvad andre siger. Du er den første der hopper på vognen, når det kommer til at kritiserer islam! Men du kan kritisere så meget som du vil, der er aldrig nogen der kommer til at høre på dig, med mindre man selv er blind.
  Fred.

 17. Doa – Det er ren fabrikation du kommer med, – der et titusinder af bøger om profetens vidunderlighed, fyldt med den ene mere latterlige detalje end den anden. “Hans hoved var smukkere end månen” “Hans hud var lyserød eller hvid, ikke brun, og han havde 17 hvide hår i sit knaldsorte skæg” nogle siger 20 hvide hår ;-)
  “Engle faldt ned fra himlen i beundren, når de så hans hænder og tænder”

  Du kan ikke opfinde noget som helst positivt som ikke bliver overført på profeten, – mens ikke mange gider læse de eneste kilder vi HAR om hans liv.

  Jøder og renter, – så sådanne historier lærer I også, rent vrøvl.
  Og om du kalder “booty” “krigsbytte” for khum eller bum, det ændre jo intet, – man stjal andre mennesker ejendom, uanset ordet du putter på det.

  Jeg fortryder jeg nogensinde har blandet mig i diskussioner med muslimer, – de har NUL interesse i fakta, – det hele er blind tro, og det kan man jo ikke diskutere med eller imod.

  Her er en fra i dag om martyrer:

  Tarek Fatah Making children sing and pray for martyrdom is not just child abuse, it is a crime and a theft these children’s innocence.

  http://www.youtube.com
  The source is an Islamic satellite channel for children called “Birds of Paradise” which broadcasts from Bahrain and aired in Gaza. The children’s choir is also called “Birds of Paradise”. The head of the channel, Khalid Maqdad, is a Palestinian Jordanian.

  Rædsel over rædsel, igen og igen, – og vi må ikke være nervøse ved islams fremtrængen alle vegne.

  Hævn og had, og denne er ikke engang den værste som Hamas og Hizbollah er kommet ud med. – hadefulde to og tre-årige piger, det ER en forbrydelse mod menneskeheden at dressere børn til had og dumhed.

 18. Og please skriv ikke mere til mig, – mit humør ødelægges af denne villede uvidenhed og dumhed.

 19. Det er sjovt at du bedømmer mig med at jeg ingen viden har, og at jeg er dum. Du kender mig ikke, og det er jeg kun glad for..

  Men kære Niels, det er sjovt at når jeg beder dig, at komme med de kilder du har, så svar du ikke tilbage på det.

  Jeg er sikker på mine kilder og min viden til den dag jeg dør. Og hvad er pointen med dit videoklip? du burde græde, for de unge børn, der ikke har set deres barndom på grund af krig. De bliver uskyldigt dræbt, så skal de ikke have lov til at tro, at de kommer i paradiset?

  Og dine argumenter holdet ikke en meter. Nogle muslimer kan have blind tro, andre ikke. Og hvis du havde respeskt for de muslimer du snakker med, ville de måske tænke over det du siger. Men du snakker bare sort. Det giver ingen mening.. Om profeten havde lyserød hud eller brun kommer ikke til at gøre nogen forskel i denne her sag!

  Men som en af de græske filosoffer har sagt: A wise man has something to say while a fool has to say something..

  Og jeg gider heller ikke, at skrive med en: der kun ser sort og hvidt.

 20. Doa – Du beviser jo her at du er ubegavet, – du æder latterlige gamle tekster råt.

  Mine kilder? Du gider jo ikke høre om dem alligevel, jeg har 50 gange postet dem til Jawad – de ENESTE kilder vi har til profetens liv – og hver gang finder han på afledninger og bortforklaringer – og gør du jo også.

  Utroligt at en muslim som sidder op poster ugenret om historien som om det var den rene sandhed, ikke kender de eneste kilder vi HAR til historien om Muhammed i Mekka og Medina, – Ibn Ishaq og al-Tabari står for 90 procent af det vi ved, men muslimer TØR ikke læse disse forfattere.

  Læs Irshad Manjis “Faith without Fear” – og lær at se på islam uden frygt.

  De palæstinensiske børn bliver jo KUN martyrer hvis de spænder bombebælter om livet, pga indoktrinering fra de voksne, – det er forbryderisk at bilde børn sådan noget ind.

  Men du tror vel også på Khomeinis plastiknøgler til paradis, da han sendte titusinder ind i minefelter,- forbryderisk ud over alle menneskelige grænser.

  Snesevis af folk mistede land og blev forflyttet efter anden verdenskrig, – de valgte at komme videre med deres liv, – KUN IKKE palæstinenserne som heller vil dræbe deres egne børn til evig tid end at anerkende at de tabte i krigene mod JØDERNE, den største skam en muslim kan tænke sig,- jøder som altid bare blev dræbt eller bortvist, eller forhånet i hele islams historie, og så vinder de over stolte arabere, – ubærligt, – så heller ofre sine børn end at indse at man må leve med det.

  Tænk hvis grækere, assyrere, armenere, sudententyskere og mange mange flere gik i gang med at bombe rundt omkring i verden, som palæstinenserne gjorde, – også i København i 1980erne. Jamen verden ville jo gå totalt mørke.
  Islam kan ødelægge næsten ethvert land, og antallet af muslimer i verden bare stiger og stiger,- I må hellere have flugtplaner parat,- shiaerne bliver de første som bliver angrebet når wahhabierne får magten.

  Iøvrigt – tag et valg, enten vælg at virkeligheden-sandheden betyder noget for dig, eller vælg din barnetro og de barnlige fortællinger, men lad så være med at docere vrøvlet til voksne mennesker.

  Jeg tror på julemanden, men sender jo ikke indlæg om det, og “beviser” at han eksisterer, jeg ville blive til grin. Men han er mere virkelig end jeres Allah, som ingen nogen sinde har set eller hørt noget til.

 21. Lige som en sidste service til jer.

  Her er en muslimsk kvinde som skriver til dem der er begyndt at tænke selv, – hun foreslår at ‘man’ kigge på sufisme i stedet for at forlade islam, så kan man stadig ærligt sige man er muslim og undgår risikoen for at blive smidt ud af familien eller endog dræbt. Hun advarer om at bare fortælle familien at man tvivler på islam, det kan være livsfarligt, men:

  As an observer in your own life, you will begin breaking down the world around you. You will begin understanding other Muslims and Islam in ways you never before imagined. It will be difficult to endure at first, but it will likely be the greatest blessing you will ever receive.

  ——-

  Islam is a predominantly socio-political faith, offering a guideline for setting up a society; it is a blueprint that extends into the smallest aspect of any society – the family unit, and then to the individual.

  Children growing up in a Muslim family are bound by far more than just the religion. They are bound by the culture associated with the faith. By the time children have reached any level of adulthood, there is a component within them that anchors them to the culture and faith, to a static pattern of thinking, that makes it very difficult to leave for reasons far beyond just community pressure, violence or death threats.

  There is an inner sense of right and wrong that has been set as a psychological template in Muslim children; it which takes an immense amount of effort to disassemble. Even if adults are able to reprogram themselves, there are still emotional ties and financial considerations that render it difficult to resist the comfort of the familiar. Because of the severe cultural and psychological impacts experienced with being raised within Islam, I highly advise Muslims questioning Islam to consider Sufism before becoming apostates.

  Meget meget få muslimer KAN tænke selv, når de er blevet opdraget som muslimer, det kræver helt specielle intellektueller og moralske evner.

  Vi andre HAR meget svært ved at forstå at man kan være SÅ “hardwired” som muslimer er, vi er jo opdraget til at tænke kritisk.
  Men sådan er verden altså indrettet, selv en rebel som fx Jawad tror på alt hvad han er blevet fortalt, tror dybt dybt på det, selv om han med sin hjerne kan se at det er et tilfælde at han er opdraget i netop den tro.

  Mærkeligt, – OG det kan være farligt at folk er SÅ urokkelige i deres barnetro.

 22. Haha, du bliver bare ved.

  Vil du høre noget sjovt? Jeg fik ikke fortællinger om Islam i min barndom, startede med at “studere” det for et halvt år siden. Men jeg har altid haft Islam i mit hjerte og i mit hoved, og det vil altid blive der. Allah (swt) er alt for mig, og jeg har set ham.

  Jeg tror Israel gerne ville have dig i deres hær, du vil være god til at skabe had mellem muslimer og jøder. Og martyrdom er ikke lig med bombebælter. Men du vil ikke forstå det, for du tager kun det til dig som du vil høre.

  Jeg har aldrig set islam uden frygt, aldrig blevet tvunget til det. Jeg giver mit liv til Islam uden en eneste tvivl.

  og antallet af muslimer i verden bare stiger og stiger
  Hmm hvorfor mon? Hvorfor er der nogen der gider at omfavne den religion der siger: dræb jer selv for Allah, lad være med at nyde livet, tving jeres børn til dit og dat, og jeg kunne blive ved med jeres fordomme. Og du vil sikkert svare, at det er fordi folk bliver hjernevasket, manipulerede, tvunget osv.
  Men spørg dem der er konverteret.

  OG jeg har kun en sidste ting at sige, og det er: når man dedikere sit liv til skaberen, ser man tingene fra et andet perspektiv. Din snak kommer ikke til at ændre noget, i hvert fald ikke for dem der har hjertet på rette plads.

  Og bare kom med dine kilder.. Ibn Ishaq og al tabari er ikke troværdige hos nogle af retsskolerne, men det vil du også kommentere.

 23. Doa – OK, du er konverteret, og I plejer jo at være mindst lige så firkantede som fødte muslimer, ofte mere.

  Mange flygter fra friheden, og det gør du altså også,- det er dit valg.

  Ibn Ishaq og al-Tabari er alt hvad vi har, så hvis de ikke er troværdige, så er islam ikke troværdig.
  Al-Tabari regnes endog som en af de største inden for tafsir.

  Uden de to ved vi intet om profeten, andet end de spredte, og oftest fabrikerede, haditter med småepisoder som er lavet til brug for udøvelsen af religionen og for juraen. Kun tre ud af fyrre samlinger har lidt fortløbende levned.
  Igen INGEN kan sige noget om Muhammed uden Ibn Ishaq, som også al-Tabari bygger det meste på.

  Hvorfor tror du ikke på en af de andre 1000 religioner, der er masser af skabere, nogle med kvindelige skabere. Profeten havde som bekendt også de tre gudinder al-Lat, al-Uzza og Manat med i Koranen, indtil han ombestemte sig, og fandt en typisk muslimske bortforklaring.

  Jeg tror muslimer burde kalder “Bortforklarerene” for det er jo det man beskæftiger sig med uophørligt.

  Men tillykke med at du er en af de “rene”, og kan komme til at sidde i dit fantasiparadis og håne os andre som skal tortureres i æoner af år, neden under dig. Og du tror gudhjælpemig at der er en universets skaber, som beskæftiger sig med hår og hån, og hvordan man bruger en tandstikker, OG som er psykopatisk ondskabsfuld.

  Tillykke med det.

 24. Jeg er ikke konvertit, men der er ingen forskel.

  Ibn Ishaq og al Tabarri er langt fra det eneste vi har. Vi har tolv andre imamer, og mange flere. Så med dem er Islam utroværdig, men med de to mænd, ja så…

  OG ok, jeg, Fatima, jawad osv. er bortforklarende eller hvad du nu kaldet det. Men er det ikke normalt at alle beskytter det, de tror på? Ligesom du beskytter din tro på ingenting eller alle de andre religioner du prøver på at beskytte selvom de ikke har brug for din hjælp..

  Og forresten, bare kom med alle dine kilder. Jeg glæder mig til, at bortforklare alt det du nu kommer med…

  Men ved du hvad Niels? Jeg har ondt af dig. du må virkelig have et nedern liv, når du kun bruger det, på at angribe andre og kun lytte til hvad du vil høre. Det må være ynkeligt, at bruge ens liv på det. Men jeg vil nu bede dig, om at se Islam smukke sandhed, og ikke dens realitet. Men du ser alt for sort, til at kunne se det nu.

  Jeg ønsker dig et godt liv med din tro på ingenting, og din forsættelse med at chikanere Islam..

 25. Doa – Nå du er IKKE konvertit, – kan du bestemme dig?

  Ibn Ishaq og al-Tabari var IKKE imamer.
  Og jeres imamer har intet som helst som ikke stammer fra de to fyre, OG de to-tre stykker DE ofte henviser til.

  Men jeres imamer er jo halvguder og kan kigge ind i fortiden, – og så ER vi jo ude hvor diskussioner intet formål har.

  Igen, der ER ikke andre beretninger om tiden i Mekka og Medina end den de to nævnte lavede.
  Det du tror på er ren fantasi, fabrikeret længe efter Ibn Ishaq, – SOM iøvrigt blev mistænkt for at nære shia-sympatier.

  Lev med det, eller lev med løgne.

  Islam er livsfarlige for os alle, – man ville jo være idiot hvis man ikke holdt sig a jour.

  Nu er sagen om de 18 terrorister i Canada blevet åben for alle at kigge på – fra 23. juni –
  Og det viser sig de ville smadre hele Canada, ved at angribe verdens mest tolerante indvandrerby Toronto.
  De havde tre lastvogne med hver ét ton spærngstoffer, klar til myldretiden i Toronto. Derefter ville de angribe med maskinpistoler i tre dage, og smadre hele byen, – angribe parlamentet og skære hovedet af statsministeren.

  Alle har tilstået MEN 90% af muslimerne tror ikke på at de kan være skyldige – som i alle de andre terrortilfælde –

  Som altid er folkene nogle som sad og jamrede over “Ummaen” og “muslimers lidelser” –
  og den type er der millioner af, også danske muslimer er jo hele tiden på den med de stakkels forfulgte muslimer, – og kan som før sagt IKKE se noget problem når muslimer fx dræber 400.000 sorte muslimer, plus alle de andre steder hvor muslimer er igang.

  FORDI muslimer tænker så helt utrolig ens, – er islam et problem, – det er jo IKKE en religion, det er et politisk system, og skal holdes øje med som andre totalitære systemer.

 26. Hamid – He spread his ideas by first promising enormous riches to his followers, then raising a large army, – paid for by the Jews he killed and whose property he took.
  Later he promised rich “booty” when he sacked Khaybar and took over Fadak.

  The armies then spread to Syria and all the neighboring countries within the first 100 years.

  Other armies have conqured vast areas,- the Romans before Muhammed, – Alexander before that. Then the Mongols took over the whole of Islams area, and sacked Baghdad in 1258.
  Later the Ottomans attacked all the countries around them, and tried to subdue all of Europa.
  As we know they almost got Wienna in 1683, – but then the air went out of the Islamic baloon.

  If you give people the choise “die or become Muslim” as Muhammed did, – AND if you impose af death penalty on people who leave the religion, – something in force even today – then you have a recipe for spreading the system.

  People always believe that if something is “old” then it must be true, – that is a popular fallacy.
  Also used about Chinese herbs “used for 2.000 years, and therefore MUST be effektive”

  Hope you understand.

  Anyone not born a Muslim can immidiately see that the quran is made by a man who wants to rule. All the pages scream this fact out, – something which one of the world’s best scientists clearly saw in the year 900 in Baghdad.

  Also at that time, Muslims didn’t want to answer question about their faith, but became angry and wanted to kill you, – as al-Rezi writes.

  Islam is a tragedy for mankind, and it probably will take a 100 years before people finally throw it out.

 27. Salam aleikum dear brother.

  Don’t listen to this man, he sees Islam with evil eyes. And says only bad things about it.

  Muhammad began with his family where Imam Ali was the first to stand up.
  Then he spread it to Quraish and Mekka and then afterwords he began to spread it worldwide.

  And brother, with help from the almighty God he could spread it without TV, Radio etc.

  Another thing that helped him was his beautiful akhlaq.

  I hope it could help you a little bit. I actully have studies on the spreadin g of Islam right now so when I know more then I will try to wright more Insha’Allah.

  Maybe sister Fatima knows a little more.

  WaSalam

 28. Jeg har bestemt mig Niels, for lang tid siden.

  Og hvem er du, at fortælle mig at jeg lever med løgne?! Jeg lever med sandheden, og det vil du benægte til den dag du dør..

  Og hvem er du til at genere vore tolv imamer eller Fatimat Al-Zahra eller Profeten Muhammad (fvmd)? Hvem har opdraget dig til at være så uhøflig? Du når ikke engang til det støv de gik på. Prøv på at fornærme dem engang til. Jeg har ikke noget imod du snakker om muslimer, fordi de ikke altid har præsteret det bedste, men Islam er fejlfri. Og prøv at fornærme den religion en gang til! Hvis du har så et stort problem med denne religion – jeg vil hellere kalde det livet, for det er meget mere end en religion, men det er en anden sag – så lad være med at gå ind på islamiske blogge!

  Men jeg har ikke tid til at skrive med dig, skal til fredags bøn – hvor flere hundrede mennesker står bundet til hinanden og tilbeder den Gud der gav os alt, vi sidder ikke ligesom andre gamle rotter og rådner med vores tro på ingenting..

  Og jeg gider ikke mere at skrive med en hykler der ser alt sort, og ikke engang tør at vise sine kilder!

 29. Doa – I er totalt lukkede og forsejlede i sindet, jeg har flere gange bedt om at I ikke skriver til mig, I kan ikke nås, så det er totalt spild af tid at beskæftige sig med jer.

  Lev nu vel ;-)

 30. ibn Ishaq og al-tabaris værker om profeten Muhammed (fred være med ham, hans hustand og sande ledsagere) er ikke andet end kildesamlinger, de har ingen steder i bogen hævdet at det de skriver er sand, og de har ligeledes taget enhver udtalelse de har kunnet finde og skrevet den ned, således at dem der bruger deres værker i fremtiden selv skal rode rundt i hvad der er sandt og hvad der er falskt, hvilket de begge to meget pænt forklarer i bogen.

  “He collected oral traditions that formed the basis of the first biography of the Islamic prophet Muhammad. This biography is usually called Sirat Rasul Allah (“Life of God’s Messenger”).”

  @ Nielsk K

  “Ibn Ishaq og al-Tabari var IKKE imamer.
  Og jeres imamer har intet som helst som ikke stammer fra de to fyre, OG de to-tre stykker DE ofte henviser til.”

  1. Det er også meget dumt at have noget fra de fyre der, når Imam Ali, har oplevet ALT hvad profeten oplevede osv, så er det meget godt at man tager historierne fra ham og ikke fra de to :), for det andet så passser det ikke helt at der ikke var andre end de to; for ser du nedenstående levede i samme periode og de skrev ligeledes en del om profeten:

  Early Writers (710 AD- 921 AD)
  Az-Zubayr ibn Al-Awam , the husband of Asma bint Abi Bakr
  Urwah ibn Zubayr, grandson of Abu Bakr and the younger brother of Abdullah ibn Az-Zubayr.
  Abaan ibn Uthman ibn Affan, the son of Uthman wrote a small booklet.
  Al-Sha’bi.
  Wahb ibn Munabbih.
  Hammam ibn Munabbih, a student of Abu Hurayrah
  Asim Ibn Umar Ibn Qatada Al-Ansari
  Ibn Shihab Az-Zuhree or Imam Al-Zuhri
  Musa Ibn Uqba, pupil of Al-Zuhri
  Muhammed Ibn Ishaq, author of Sirah Rasul Allah, much from oral sources, the first “biography” of Muhammad.
  Ma’mar Ibn Rashid Al-Azdi, pupil of Al-Zuhri
  Abdul Rahman ibn Abdul Aziz Al-Ausi, pupil of Al-Zuhri
  Muhammad ibn Salih ibn Dinar Al-Tammar was a pupil of Al-Zuhri and mentor of Al-Waqidi.
  Ya’qub bin Utba Ibn Mughira Ibn Al-Akhnas Ibn Shuraiq Al-Thaqafi
  Hashim Ibn Urwah ibn Zubayr, son of Urwah ibn Zubayr, generally quoted traditions from his father but was also a pupil of Al-Zuhri.
  Abu Ma’shar Najih Al-Madani.
  Al-Makhzumi.
  Ali ibn mujahid Al razi Al kindi.
  Al-Bakka was a disciple of Ibn Ishaq and teacher of Ibn Hisham and thus forms a very important link in Sira between two great scholars.
  Abdul Malik Ibn Hisham, his work incorporated the text of Ibn Ishaq; he was a pupil of Al-Bakka.
  Salama ibn Al-Fadl Al-Abrash Al-Ansari, pupil of Ibn Ishaq.
  Al-Waqidi, whose only surviving work is “Kitab alTarikh wa al-Maghazi” (Book of History and Campaigns)
  Abu Isa Muhammad Al-Tirmidhi wrote compilations of Shamaail (Characteristics of Muhammad)
  Ibn Sa’d wrote the 8-volume work called Tabaqat or The Book of the Major Classes; he was also a pupil of Al-Waqidi.
  Imam Al-Bayhaqee ,wrote Dalial An-Nabuwwah (Argument for Prophet hood).

  Muhammad ibn Jarir al-Tabari wrote the well-known work History of the Prophets and Kings, whose earlier books include the life of Muhammad, which cite to the Sira Rasul Allah of Ibn Ishaq.

  som du kan se, så er ibn ishaq en af de første der skrev, MEN der var også andre der har skrevet om profeten muhammed, Al-tabari, har blot citeret ibn Ishaq!

  Så de der løgne, dem kan du holde for dig selv! Desuden burde du måske få dig et hobby, istedet for at trykke på F5 knappen hele tiden, det kan ikek være rigtigt at ligeså snart man skriver noget, så går der ikke 20 minutter så har du svaret…få dig et hobby, gør rent derhjemme et eller andet det er også syndt for din kone at ordne hele husholdningen….

  @ DOa
  Og hvem er du til at genere vore tolv imamer eller Fatimat Al-Zahra eller Profeten Muhammad (fvmd)?

  Tror sgu ikke de bliver generet af tossen her!

  “Hvem har opdraget dig til at være så uhøflig?”
  Hmm, overvejet om manglen på samme?

  “Du når ikke engang til det støv de gik på”
  Det støv de gik på, den kan man i det mindste bruge til “tabaruk”, så at sammenligne ham med støvet er faktisk at ophøre hans rang X antal million millarder gange!

  @ Niels K

  Før jeg glemmer det; Næste gang du skriver jeg er Rebel, så tænk dig om en ekstra gang! for jeg er ikke Alene en Rebel jeg er en lækker en af slagsen :P

 31. Jawad – hold nu op med dit spam.

  Jeg beder så mindeligt om at blive blokeret, I er jo blokeret i hovederne, jeg vil bare gerne være det her på bloggen.

 32. Tjaa, jeg beder dig bar forholde dig til det jeg skrev?

  Kan du modbevise det?

  Kan du modbevise at fakta?
  Kan du modbevise at sirat Rasul Allah ikke er andet end “orale kildesamlinger”?

  Kan du modbevise at ovenstående personer IKKE skrev om profeten Muhammed, selvom en del af dem levede på samme tid som han gjorde?

  by the way, så er ovenstående udelukkende sunnibøger,

  shia bøgen som “kitab Al-saqifa” af sulaym ibn qais, der skrev bogen umiddelbart efter profetens død er ikke medtaget!

  http://www.al-khoei.org/catalog/product_info.php?products_id=1297

  (Når jeg tager ned til Irak, så skal jeg sørme købe den bog!)

  Men altså Anyhow, Rebellen Mohammed-jawad har før påvist at du lyver groft, nu er det bare sket her at jeg har påvist igen igen at du bare “affyre raketter” som min lillebror Messi AKA Abbas vil sige, dvs.: Du fremkommer med en løgn der får folk i første omgang til at tro på dig, men senere hen aftager kraften…

 33. Dit link er tom og viser intet, jeg kan kun se at jeg skal logge på min google konto, og det er der intet logik i! Jeg har så gjort det og ser kun min Google Mail :)

  Men altså, jeg synes du skal forholde dig til det jeg skrev og ikke starte et helt nyt emne, eller fordreje diskussionen!

  Hvem er os to lyver?

  Er AL-tabari og Ibn Ishaq det eneste to kilder vi har? eller er Ibn Ishaq den første af de kilder vi har?

  Al-tabarii er i den sammenhæng “overflødig” da den bygger videre på ibn Ishaq…

  Ayatollah sayid Ruhollah Khomeinis mening er om imamernes kontrol over alt, Al-wilaya al-takwiniya er noget som shiitiske lærde er uenige om, men det er også ligegyldigt i denne sammenhæng, for vi diskutere ikke imamerne!

  Vi DISKUTERE det Fis du har lukket ud som værende “eneste kilder som vi har fra dengang” det er godt nok en af de første men ikke det eneste…

  Niels Kjærgaard stop nu dit hån mod at jeg er barnlig, når du åbenlyst lyver for at gennemtrumfe din personlige holdning!
  Jeg har ikke pjattet, jeg har bare bevist at du har løjet. Et speciale som du er kendt for, eksempelvis dengang med at kvinden ikke må kræve Talaq men kun khul’ kan du huske det?

  Når en kvindelig familiemedlem får Talaq så gider jeg ikke bevise det over for en ikke-muslim at “hør nu her sådan er det ikke” for hvad er det jeg sidder og beviser og overfor hvem? Du vil aldrig være i den sko, så der er intet at bevise overfor dig i den sammenhæng.

  Du kan da ikke engang diskutere som en almindelig fyr mod Doa pigen prøver virkelig at føre en diskussion med dig men alt hvad du bringer frem er løse påstande fra en bog der mest af alt er kildesamlinger, tvivler sgu selv du har læst bogen, det bras du kommer med er modbevist på nettet utallige gange, og ligger derfor og flyder…

  Det er ikke for sjovt vi har lærde der har skrevet bøger på 30 bind omkring beretterne….Sayid Al-Alama Al-khoi der døde i 1992 har bogen Rijal Al-khhoi der er på 30 bind hvor man (ikke dig) kan læse om hver enkelt beretters liv, troværdighed osv.

  Det du gør er at sætte et mål foran dig som er at vise islam som en terrortro og så søger du kilderne på nettet, de ligger jo og flyder den “biased” af slagsen.

  når et land Y går i krig mod et land X så henter man ikke kilderne om Landet Y fra X vel?
  Så elementært at det tangere til folkeskoleniveau

 34. Salaam s’ster og bror
  Tillykke med Amir alMomineen Imam Ali (as)’s f’dselsdag!!!

  Still not convinced ha Niels?
  You still have to explain Isa Messi (as) and the spread of his word to me.

  and understand Jihad without Ali is like La ilaha illah Allah without Muhammadan rasulallah saawaws

  http://www.ezsoftech.com/stories/character.of.imam.ali.asp
  Her kan du blandt andet finde en god kristens Aerlige beskrivelse af Imam Ali (as)
  Goddag uden at nedg’re andre ved at tale grimt eller lyve

  salaam

 35. Bismillah alrahman alrahim
  Denne tr’d handler om haab og det faar man af dette program om 3.B og Metropolitanskolen, hvor jeg selv blev student engang. Muhammed Wehbe, vores gode og k’re libanesiske brormand er med i programmet og g’et videre med flotte karrakterer maasha’allah!!!
  Virkelig dejligt program at lytte til, ogsaa vores gamle inspekt’r.
  Vi er ogs’ nogle stykker p’ facebook k’re s’ster Fatima som er gode nok s’ jeg h’ber at dit indl’g har faaet den afslutning du gerne ville have, NEMLIG at du en dag kigger tilbage p’ tr’den og smiler over dit indl’g insha’allah
  http://www.dr.dk/P1/Klubvaerelset/Udsendelser/2010/06/15124133_1.htm Go’ GOD forn’jelse
  wasalaam alaykum wa rahmatullahi wa barakatu og tillykke med Imam Ali (as)’s f’dselsdag og Guds velsignelser over mennesker der s’ger wa Allah homma sali ala Muhammad wa ale Muhammad wa ajel farajahum

 36. Alsalam alaikum.

  Bror Hamid, da jeg skrev indlægget, havde jeg ikke kun Facebook/nettet i tankerne. Jeg tænkte overordnet set. Man møder hele tiden mennesker, der udgiver sig for at tale i Islams navn, men dobbeltmoralen er desværre til at finde i en høj grad. Dette sker jo ikke kun på nettet.
  Men ja..Inshaallah kan vi en dag sidde og smile over dette, og muslimerne er kommet på rette spor igen. Inklusivt mig selv.

 37. Hi there, just became alert to your blog through Google, and located that it’s really informative. I gonna be careful for brussels. I’ll appreciate if you proceed this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 38. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s