Gode, gamle Dansk Folkeparti….

DF siger stop til indvandring

Dr.dk skriver:

Dansk Folkeparti ønsker en begrænsning eller et komplet stop for indvandring fra ikke-vestlige lande.

“- Det er et emne, der trænger sig på, for samfundet er båret af dem, der kommer ind og betaler skat. Vi har altså nogle grupper, hvis tilgang til det danske samfund er, at man gerne vil modtage, men ikke betaler indover skatten. Et velfærdssamfund kan ikke bestå, hvis der er for mange, der ikke tager de rigtige uddannelser, kommer ud i job og lærer sproget. Hvis vi ser på tallene, på de reelle facts, så må vi erkende, at det er de ikke-vestlige indvandrere, der er udfordringen. Det er dem, der i for lille grad bidrager til vores velfærdssamfund. Vi skal sikre, at vi begrænser, hvis ikke helt stopper, den tilgang vi har til Danmark af ikke-vestlige indvandrere, fordi det er en møllesten om vores økonomi på langt sigt, der er under kraftigt pres på grund af finanskrise og en dårligere konkurrenceevne over for udlandet end tidligere, siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører.”

Endvidere siger hr. Skaarup:

“- Når vi siger, som vi gør, gør vi det ikke bare for stramme. Vi gør det, fordi at det ikke går, at så mange af ikke-vestlig herkomst ikke bidrager positivt til det danske samfund.”

Så patetisk som det er, hører vi jo sjovt nok ikke ofte om succeshistorier med indvandrere, eftersom negative historier sælger bedst. Dette er klart noget, som Pia K. og co. har glæde af.

Sig mig..Hvad bidrager Dansk Folkeparti nogensinde med i dansk politik, udover nye regler, begrænsninger, og skærpelser hvad angår indvandrere?

Jeg er snart ved at få kvalme over al den udlændingesnak. Man får jo helt lyst en dag til, at skrive sine egne beretninger om hvad man selv har oplevet som indvandrer her i Danmark, og hvor alle kortene bliver lagt på bordet. Det ville jo nærmest ende som en roman..

Reklamer

6 thoughts on “Gode, gamle Dansk Folkeparti….

 1. årsagen til at folk fra ikke-vestlige lande klarer sig nederen i lande som DK, er fordi de er ludfattige hjemmefra og generelt er østlige lande fattige!

  hvad angår de vestlige lande så har man en hvis manglende ulighed i samfundet, og en større socialt sikkerhedsnet der gør at man ikke føler behov for et nyt tilværelse, samt at rejse til et helt nyt sted for et bedre liv.
  Dernæst kommer der det faktum at de vestlige indvandrer kun er i DK i relative korte perioder, grundet det høje skat.

  en irakisk digter sagde: Bilada wa in jarat 3alaiyah 3azizatun, wa ahli walauw sha7aw 3alayah kirmu.
  på dansk: mit hjemland om den så end undertrygte mig så er den elskelig, og min familie om de så er mig nærige så er de gavmilde!

  Jeg elsker by the way at læse digte :P

 2. Jamen, Jawad, hverken du eller DF har jo ret, der er jo ganske mange, der klarer sig særdeles godt, der er jo solstrålehistorierne, som har så svært ved at komme frem i medierne, som Fatima påpeger. Der er også dem, det går mindre godt for, men det må bare ikke tage hele billedet.
  I går aftes så jeg en arabisk knægt på deltid i et køkken; han havde spastisk lammelse, førtidspensionist. Men det var ikke noget liv for ham at sidde foran tv’et derhjemme, så han fik en aftale med en kok, og nu gik han til hånde, og begge parter var tilfredse. Det var et indslag i forbindelse med forslaget om at tage unges førtidspension op til revision, denne unge arabiske mand havde allerede gjort det på egen hånd.
  Og i aften kom et indslag om en iraner, der fortalte om sin arbejdsdag som specialist hos Dansk Renholdnings Selskab, eller hvad de nu hedder: der var der heller ikke noget at komme efter for Pia.Som de siger der: de ville ikke kunne klare sig uden deres meget loyale medarbejdere. Jeg så chefen de Engelandt i en undercover-udsendelse: Han véd, hvad han snakker om, han har været nede på gulvet, og han har lært at respektere sine medarbejderes indsats. Det mangler de endnu i DF. De gider ikke engang sætte sig ind i facts, det så vi også i debatten om nedskæring i børnechecken: indvandrerkvinder føder i dag færre børn end indfødte, så nedskæringen går, stik imod hensigten, mest ud over “danske” børn.

  • Men hvis vi lige tager indvandring og udvandring helt generelt, world-wide:der er jo mange gode, og lige så mange dårlige grunde til menneskers vandring. Uddannelse, almindelig nysgerrighed eller speciel interesse i det fremmede hører til de gode grunde, hvor folk frivilligt rejser til et område.
   Så er der de situationer, hvor folk helst ville være blevet hjemme, men er tvunget til at flytte: krig, hungersnød, naturkatastrofer, sammenbrud i infrastrukturen med arbejdsløshed til følge.
   Egentligt burde man jo ønske, at alle kunne rejse uden begrænsning, da både lande og mennesker kan opleve en berigelse, når folk med en anden baggrund og viden møder hinanden, og dette sætter skub i udviklingen. Det er historien fuld af: hos incaerne blev specialister flyttet derhen, hvor samfundet kunne profitere af deres viden, således blev terrasse-bygning, der flerdoblede muligheden for landbruget, spredt over Andesbjergene: andes er et andet lokalt ord for terrasse.
   Det samme gælder Kina, det arabiske møde med Indien (bare se i http://www.davidmus.dk ,Fatima! Hehe!), selv om meget også blev ødelagt.
   Men den tvungne udvandring, flygtninge, der jages ud af deres fædreland på grund af flertallets intollerance er i udgangspunktet ikke nogen god basis for indvandring/udvandring. Alt for mange traumer, negative følelser, angst for det nye, følelsen af at være påtvunget en ny kultur man ikke selv har valgt sætter sine tydelige spor.” Det var meget bedre derhjemme!” hører 3. generation deres bedsteforældre sige igen og igen. Mens de samtidigt hører de lokale vrænge:”Jamen for hulan, hvorfor blev I så ikke derhjemme? Hvorfor skal vi lave om på os og vor kultur, for at I skal føle jer hjemme? Vi har altid haft et dejligt frit samfund, det skal I ikke lave om på!”
   Og rigtigt mange er jo kommet hertil gennem tiderne, har fundet et nyt hjemsted, og beriget Danmark: franske huguenotter, hollandske reformerte, spanske, russiske og polske jøder, tyske fritænkere, nordmænd, svenskere, finner, ja, selv afrikanere og amerikanere, bl.a. via kolonierne. Og alligevel opfattes Danmark som et af de mest integrerede og sammensvejste lande overhovedet.
   Ganske enkelt pga samfundsstrukturen: for uddannelsens skyld har vi været nødt til at flytte fra vor landsby til de større byer, og senere flytte derhen, hvor arbejdet var. Familien-klanen-stammen har intet haft at skulle sige, og derfor har man også kune gifte sig på tværs af samfundsskel. I starten holdt de russiske jøder godt nok sammen, men deres gruppe var ikke stor nok til at kunne overleve, derfor smeltede de sammen med først andre jøder, senere også med andre kredse. Det samme gjaldt huguenotterne i Fredericia, hollænderne på Amager, kartoffeltyskerne på den jyske hede.
   Den historie og erfaring præger jo nok mange danskere i dag: det er helt fint, og nødvendigt, at der sker en udveksling med andre folkeslag og kulturer, for ikke at gå til i indavl. Man kan også sammenligne med et batteri: jo flere elementer, jo mere power.
   Nu fokuserer DF jo på muslimske indvandrere, og skærer alle over én kam: de har svært ved at se, at somaliske, marokkanske og tyrkiske sunnitter har det svært nok indbyrdes, noget helt andet er at forene iranske shi’itter med yemenittiske shafiitiske sunnier, eller shi’ittiske zaydiyya’er, og ismailitter.
   Bob Dylan har skrevet en sang, “I pitty the poor Immigrant”, som man måske skulle lytte til. Ellers er der jo Farshad Kholghi.
   Nå, nu falder der måske brænde ned? ;-)

 3. Salaam alaykum
  Farshad Kholgi og Naser Khader skal du sammenligne med populister som Sadaam, Opportunister der gerne vil have almisser og ros fra andre.

  • Hvem skulle man ellers få ros fra, om ikke fra andre? Selvros er fandens hovedpude.
   Når jeg læser Farshad’s Stikpille om de “super-tro”, der ønsker sig en islamisk stat med sharia efter talibanernes mønster, og hvor han henviser til, at det står dem frit for at vælge at rejse til de existerende islamiske stater med retstilstand efter sharia, så kan jeg da kun give ham ret: de findes jo såvel i sunni- som shi’a-udgaver, så hvorfor er de ikke rejst forlængst? Hvorfor piner de sig med at blive boende i et vestligt demokrati, hvor der både serveres øl, flæskesteg og hornmusik? Undskyld, kære Fatima, det er ikke meningen at være grov på din side, men jeg er ligesom nødt til at verbalisere alternativerne.
   Der ér jo frit valg, og sproget kan de fleste jo i forvejen. Men hvorfor rejste Ali Akhbar ikke hjem til Libanon? Hvorfor endte han pludselig i Grønland? Hvad med de mange, der rejser på ferie til Iran, Iraq, Tyrkiet? Og stadig dækker sig ind under at være flygtninge? Og er utilfredse med tingenes tilstand i Danmark?
   Det er dét, jeg ikke fatter. På trods af mine fine titler. ;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s