Æg bagt i ovn

DSC_1471
DSC_1472
Super enkelt morgenmad; Æg bagt i ovn.

Ingredienser:
5-6 æg
(Mere hvis man vil)
4 kyllingepølser skåret i tern
1 stor spsk. hvedemel
En lille smule salt og peber
Evt. krydderurter

NB: Normalt bruger jeg tyrkisk ‘sucuk’ kød i stedet for kyllingepølser, det smager bedre!

Fremgangsmåde:
Læg kyllingepølser i bunden af et fad, bland de andre ingredienser i en skål og hæld oven på pølserne. Ind i ovnen i ca. 10 min. ved 180-200 grader.

Smager ekstra godt hvis man presser lidt citronsaft ovenpå efter at det er færdigbagt.

Reklamer

One thought on “Æg bagt i ovn

  1. Ej, det er jo lige som når vi laver flæskeæggekage, og så godt med purløg på. Men det kan du sagtens bruge på kyllinge-eller kalkunpølse, eller røget kalkunkød i tern i æggemassen. Purløg er uundværligt i dansk sommermad. Bare tag en kartoffelmad, med hytteost, groft knust peber, radisser og purløg. Eventuelt en lille ansjovis.
    Ved du forresten, at svenskerne er jaloux på os danskere, fordi vi kan dyrke radisser i nationalfarven, det kan svenskerne ikke! :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s