Hej!

Hej hej heeeej!

Åh hvor jeg savner bloggen! Sidste gang jeg skrev herinde var 27. november 2014, ergo er det over 4 måneder siden. Øv! Jeg har dog tænkt meget på bloggen og tænkt på hvor meget den egentlig betyder for mig. Hvad end jeg skriver meget eller lidt herinde, tror jeg aldrig at jeg en dag vil lukke bloggen. Den er et fint minde og jeg håber at jeg fortsat kan have den langt inde i fremtiden. Nu må vi se.

Meget er sket siden sidst. I december måned tog vi jo til Tyskland for at besøge den tyske professor hvor vi skulle få hjælp med at komme i gang med Macrobiotic-kosten. Den dag vi skulle tilbage, blev jeg meget syg og det endte med hele to måneders sygdom med blandt andet meget høj feber, lungebetændelse og en hoste der bare ikke ville slippe mig. Derfor begyndte vi ikke med kosten når vi kom hjem, men besluttede os for at begynde efter vores Marokko-ferie. Ja, F og jeg tog nemlig på ferie til Marokko i 12 dage.
Det var noget så skønt at komme væk fra dagligdagens gøremål, bekymringer og rutiner. Vi rejste til Marokko d. 24. januar og var blandt andet i Marrakech, Casablanca, Rabat, Fez og nær Meknes. Nye oplevelser, minder for livet. Jeg skal nok sørge for at lægge billeder ud af rejsen herinde.

Ja, hvad er der ellers sket siden da? Tjoeh, vi startede på macrobiotic-kosten d. 9. februar og har siden da overholdt den. Vi har begge tabt os 5 kilo(yay!) og det føles så lækkert at få spist nogle gode og sunde råvarer. Ja, det er hårdt. Og ja, det koster meget. Og ja, vi har nogle gange lyst til “almindeligt” mad, men det er så meget værd det hele! Jeg har jo selv prøvet det på egen krop for over 10 år siden og hold da op hvor var det godt for min krop og sygdom! Havde jeg fortsat, kunne jeg måske have været helt helbredt..Hvem ved.
Det, der dog er det sværeste for mig er, at jeg nu ikke prøver nye og spændende “almindelige” retter eller bager brød eller kager. Jeg elsker ellers at eksperimentere med nye ting i et køkken, men det er der nu blevet sat en stopper for. Det er nu ikke det samme at eksperimentere med macrobiotic og “almindeligt” mad. =)

Hvad angår familie-livet, var vi til min storebrors forlovelse her i lørdags d. 7. marts. Han er blevet forlovet med en gammel barndomsven, Zainab. Skøn, skøn pige! Jeg er så glad på deres vegne og glæder mig til at følge deres kærlighed og se den blomstre.

Ellers er der at sige, at jeg er så ked af at jeg har været fraværende og ikke svaret på hverken kommentarer eller mails. Jeg beklager virkelig! Der har bare været så meget i mit liv på det seneste at jeg har været lidt fraværende både “online” og i “irl”..
Jeg elsker dog jeres kommentarer og mails, så I må endelig ikke lade det stoppe jer, da jeg fremover virkelig vil forsøge at svare på alt det jeg kan. =)

Billede jeg tog i Marrakech.

Billede jeg tog i Marrakech.

Reklamer

4 thoughts on “Hej!

 1. Kære Fatima!
  Hvor er det dejligt at høre fra dig igen! Du kan være vis på, at jeg også har savnet dig; jeg var helt bange for, at du havde opgivet bloggen, det har du jo truet med før. Til lykke med, at du er kommet dig over din sygdom, hurra for, at du fik en dejlig tur til Marokko (nej, jeg er næsten ikke misundelig!) og tak, fordi du igen lader høre fra dig. Glæder mig til at se billeder!

 2. Du burde dele dine sunde retter i stedet :) Det kunne jo inspirere andre! Jeg er også begyndt at spise sundt, men det er mere ala LCHF. Jeg glæder mig til at se dig igen! Knusser fra Artina ^^

 3. Salam aleykum søster og velkommen tilbage! Så skønt at læse om de fantastiske oplevelser (bortset fra at du har været syg self :P) men hvis det ikke er altfor privat, må jeg så spørge hvad du fejler? Det er helt okay, at du undlader at svare på dette :)

  • Hvor er I super søde allesammen! Og nøj hvor har jeg været dårlig til det med billederne fra Marokko! Det må I altså undskylde! Det skyldes nok, at jeg lagde en masse ud på Facebook. De er faktisk offentlige, så der kan man få set dem. Eller evt. på min Flickr-profil:

   https://www.flickr.com/photos/26312920@N05/

   @Layla:
   Tusind tak skal du have! Meget venligt af dig! =) Det er helt ok at du spørger, men af private årsager, ønsker jeg ikke at skrive åbent om det på bloggen. På mail/FB er det dog helt ok hvis man spørger. =)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s