About me

IMG_2620

Hej og velkommen! Mit navn er Fatima, jeg er 27 år gammel og har boet i Malmö siden 2012. Jeg elsker fotografering, madlavning, politik og religion og her på bloggen deler jeg lidt af hvert.
Din kommentar er mere end velkommen!

78 thoughts on “About me

 1. Interessant historie.. Hvorfor fortæller du først alt det her nu? Jeg har da kendt dig i flere dage :P Smiler..

  Velkommen på nettet ;-)

 2. Ved ikke ligefrem om man kan kalde det interessant, bror Jannik. Det er ret upersonligt..=) Men det er også svært at være personlig og skrive om sit liv, og samtidig gøre det kort.

 3. Meget smart, jo!

  Forresten..Hvordan skifter man ens billede til højre? Altså det billede man ser, når man skriver en kommentar? Har prøvet mange ting nu, uden held..:/

 4. Why do you expect i know that???? :O!
  Aner det faktisk ikke :(

  Har du læst din mail for nylig? Kan ikke huske om jeg har glemt at svare på din mail? :O

 5. Så fandt jeg ud af det med billedet :P

  Ind i administrationen -> Brugere -> Din profil -> Change your Gravatar -> Upload billede fra din computer -> Følg resten af guiden

  VENT! :D En halv times tid senere så er den der :P

 6. Hehe, Sjov historie…

  Jeg fik så ikke 3 12 taller i spansk, men et 02 og 4 tal i sproget…

  jeg fortryder dog en del af min gymnasietid… 1.g og 2.g havde jeg personlige problemer, det var så lidt fordi jeg ingen rigtig venner havde! men anyhow, det er lidt spændende at læse om dit liv, men synes lige du skal huske på ikke at fortælle lidt for eget om dig selv…

 7. Hmm..Du fik lavere karakterer end drengene i min klasse, og du virker til at være meget bedre end dem. Mærkeligt. De forstod absolut INTET.

  Jeg fortryder selv en del fra 1. og 2.g..Kunne måske godt have taget nogle fag mere seriøst, selv om jeg ikke brød mig om dem..

  Mht. at fortælle om mig selv. Hvor synes du, at jeg evt. burde holde lidt igen? Jeg oprettede faktisk den her blog og gik ud fra, at kun mine venner ville læse den, så ved ærlig talt ikke hvad der er for meget og for lidt at fortælle..Så et råd ville ikke skade..:)

 8. Du skal nok lige regne med at man sagtens kan finde frem til din blog via eksempelvis Google…

  Prøv eksempelvis at søge på: Fatima1989….og du vil finde dit blog som nummer 1 på søgningen!

  Når du skriver om flere emner, og lign. så vil flere ord på google lede frem til bloggen! og det er her det kan være problematisk i fremtiden, jeg tænkte faktisk ikke over det, men Pitme (fra shiaonline.dk) gjorde mig opmærksom på det, men dengang var skaden sket…nu skal man ikke søge på særlig mange ord før min blog dukker frem!
  prøv eksempelvis: kritik wilders fitna der er min blog nummer to! på søgningen…

  du spørger sikkert og hvad er problemet så?
  problemet er hvis du bliver uddannet og dit arbejde er hos store firmaer, som beskæftiger sig med andre mennesker, eller ønsker specielle mennesker at arbejde med! sådanne firmaer plejer næsten altid at google ansøgernes navne ind for at lære dem at kende før de kontakter dem!
  Hvis jeg en dag bliver Farmaceut og søger job som sælger i Mellemøsten for Novo Nordisk (eksempelvis) så vil de sikkert google mit navn for at se om mine holdninger harmonere med de holdninger deres kunder har dernede for det er nemlig vigtigt for Novo at sikre…Men hvis jeg søger jobbet som lægemiddeludvikler, så er de nok ligeglade hvor jeg stemmer og hvad jeg synes om Gert Wilders…

  Du skal bare være påpasselig med at lægge dit navn ud på bloggen eller andre steder på nettet for de kan næsten aldrig slettes når de er på engang!

 9. “Jeg fortryder selv en del fra 1. og 2.g..Kunne måske godt have taget nogle fag mere seriøst, selv om jeg ikke brød mig om dem..”

  Dem jeg var sammen med i 1.g blev senere henne arresteret og sat i fængsel sigtet for terrorisme (glostrupsagen). Under 2.g var der virkelig Troubles for mig…og så var jeg faktisk ligeglad med skolen og lign. at min karakter faldt drastisk, på et tidspunkt havde jeg et snit på 2.1!

  men så skiftede jeg skole, og begyndte på studenterkursus, hvor jeg tog det hele meget seriøst, og havde det ikke været for Matematik, fysik og spansk, havde jeg haft et snit der var virkelig højt…men jeg havde alligevel den 4.højeste snit i klassen…Så det var flot klaret tænker jeg nu…hehe….

 10. Okay, nu er jeg mere med. Sagen er bare den, at jeg ikke tror, at jeg kommer til at blive i Danmark så længe. Jeg mener, jeg tager mig højst en uddannelse her, og så flytter jeg ud af landet. Skal ikke have et arbejde her efter uddannelse. Min fremtid er ikke Danmark. Ikke noget ondt imod Danmark, men jeg ser bare ikke mig selv bo her resten af mit liv. Der er mange faktorer der spiller ind.

  Ellers ved jeg ikke helt hvad det er jeg har skrevet om mig selv, som kunne give bagslag. Måske delen med min religion. Who knows.
  _____

  Lyder vildt med dem du fortæller om. Godt at du slap af med sådanne “venner”.

  Men jeg troede ellers, at fysik og matematik var dine stærke sider? For mig var de hade-fag..
  Ret flot alligevel, at du endte med at få det fjerde højeste snit i klassen. Så har du i hvert fald ikke spildt tiden.

 11. Bror Jannik

  Hvem er jeg da, siden Danmark ikke kan undvære mig? Jeg er blot en almindelig, muslimsk pige, ud af mange muslimske piger her i Danmark. :)

  • Søster Fatima,

   Du tager fuldstændig fejl, du er unik!
   Du er Søster Fatima! Der findes ingen som dig :)

   Du gav mig den varmeste velkomst jeg nogensinde har oplevet første gang vi skrev sammen :O Jeg blev så chokeret at jeg fik fortalt sådan cirka alt for meget personligt :S

   Hmm, skal jeg lave en liste med dine gode værdier som præger Danmark godt??? :D

   Og nej her er ikke mange muslimske piger i dk :O Det er en STOR mangelvare, specielt fordi langt de fleste muslimer har så mange gode værdier – og det smitter :P

 12. Du er alt for venlig ved mig, bror Jannik. Jeg er som så mange andre. Der er ikke rigtigt noget der gør, at jeg skiller mig ud fra andre.

  Og enhver burde give en varm velkomst til en person som indtræder islam. Det er skønt at se flere muslimer, og derfor burde alle muslimske søskende lykønske konvertitter og give samme velkomst.

  • Det er virkeligt svært for mig at svare, specielt fordi det med at du vil forlade landet stadig gør lidt ondt :) Men det korte af det lange er at du virkeligt har et godt hjerte, ellers kunne du slet ikke reagere sådan.

   Jeg tror slet ikke det er muligt at tage så meget fejl, som du påstår jeg har, jeg vil aldrig afvise at jeg er dum, eller helt har misforstået din personlighed, menneskelige energi m.m. Men hvis jeg ikke har, så er du altså virkeligt en unik skøn person!

   Du skiller dig ud, fordi du gør en ære ud af at være menneske! Ja, jeg kunne blive ved i årevis, med gode argumenter..

   Ja, helt enig – men du er den eneste foruden hende der fik mig til at tage skridtet ind i Islam, der har taget så godt imod mig :) Så jo, du er unik! :)

   Danmark kan umuligt undvære dig! :)

   • Rettelse:
    OLD: Ja, helt enig – men du er den eneste foruden hende der fik mig til at tage skridtet ind i Islam, der har taget så godt imod mig

    NEW: Ja, helt enig – men du er den eneste foruden hende der fik mig til at tage skridtet ind i Islam, så er du den eneste der har taget så godt imod mig!!

 13. Bror Jannik, du(eller andre for den sags skyld) vil jo ikke mærke nogen forskel, når jeg flytter herfra, inshaallah.

  Men tro mig, Danmark kan sagtens undvære mig. Der er over 5 millioner mennesker i landet, og at jeg smutter, er ikke verdens undergang. Tværtimod..:P

  Ellers kan jeg kun takke dig for dine ord. Det er pænt af dig. =) Og jeg er glad for, at du føler, at du er blevet taget godt imod.

  • Søster Fatima, Jo, det vil vi i den grad – jeg er vildt ked af at høre at dk skræmmer dig sådan :( Håber at du i det mindste vil blive i dk, til du har født dine børn insha’Allah, så har de i det mindste gode uddannelse muligheder senere.

   Jeg kan sagtens forstå dig – men hvor vil du så bo?

   Jeg ønsker dig virkeligt kun alt held og lykke insha’Allah

 14. “skræmme” er nok ikke lige ordet. Som sagt, der er mange faktorer der spiller ind.
  Til jeg har født mine børn? Hehh..Jeg er jo ikke engang gift endnu.

  Om hvor jeg ønsker at bo, må jeg desværre holde for mig selv lige pt. Gud ved bedst, hvad min fremtiden indebærer.

 15. Pingback: Ny blogge tilføjet til min blogliste… « Mohammed-jawad’s Taletid

 16. Mange tak. Og du siger bare til, hvis du nogensinde får brug for hjælp i spansk. Jeg ville med allerstørste glæde hjælpe! =)

  Jeg skiftede mit navn af forskellige årsager. En af årsagerne var simpelthen, at jeg ikke kunne lide navnet. Og så var Hind i islams historie ikke en kvinde, man kunne råbe hurra af. Var træt af at folk altid skulle tænke på hende og nævne hende, da de hørte mit navn. Jeg føler, at navnet Fatima klæder mig langt mere end Hind.

  • Sød historie :)

   Husk, at dit visitkort andre skal huske dig for ligger i hjertet. Ens navn har principlet ingen betydning :D

   Skal iøvrigt, ogs have fundet mig et islamisk navn :P

  • Nu giver det hele mere mening, så må du også huske at skifte brugernavn på dit arbejdsplads! ;)

 17. Så vidt jeg ved, har navne en betydning i islam, så det er ikke helt ligegyldigt, hvilke navne man vælger.

  Det bliver spændende! Du må endelig fortælle, hvis du har nogle navne du tænker på! :P

 18. tusind tak Fatima! :D har du forresten overvejet at blive spansklærer? det ser ud til at du elsker det og er rigtig god til det, så hvorfor ikk? :) du nævner også at du ikke ser din fremtid i dk, måske er den i spanien :)

  jeg overvejer også at skifte mit navn (nok hellere mit efternavn), dog ikke til et islamisk et, men til et kurdisk. jeg tror jeg vil skrive et indlæg om hvorfor eheh

 19. – A.R
  Tak for velkomsten. Pænt af dig! :D

  – Mohammed Jawad aka. Abo-Ali
  Pinligt at du har set mit brugernavn! Dumme kvitteringer! Men tænkte sjovt nok det samme i går. Må se hvordan jeg kan ændre det i morgen..

  – Jannik og NBPP
  Jeg aner ikke hvad Enes betyder. Havde engang en tyrkisk skolekammerat der hed det. Men jeg synes så, at Yunes lyder bedre. Det minder lidt om det, men er samtidig en profets navn.

  Bror Jannik, er du i tvivl om navne, og vil have et islamisk navn, er der nogle valgmuligheder her: http://www.islam-online.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=41

  • OMG! Tak Fatima, MEN! Jeg har stadig et stort problem :(

   Jeg har hørt nok hundredevis af islamiske/typiske muslimske navne – men jeg kan ikke vælge :P – Der er for mange! :(

  • Jamen altså du har jo også heddet Hussain engang :P
   De kvitteringer du giver mig ligger jeg i lommen hvorfter jeg smider dem ud derhjemme…så du kan tro jeg kender alle jeres navne derfra! —efterhånden….

 20. – Mohammed-Jawad
  Jeg har aldrig heddet Hussain, tak! :P Har kun haft ét brugernavn på arbejde, og det er det jeg har nu.
  Forresten..Du havde ret mht. orientalsk marked og min far..

  – Jannik
  Egentlig SKAL du ikke skifte fornavn. Dermed skal man heller ikke skifte efternavn. Synes du bør beholde dit nuværende efternavn.
  Hey, du ku’ hedde Hassan Hansen! :P Det lyder eh..Godt!

  • Jo da :P Mit liv har ændret sig 180 grader sin jeg konventerede – mit bedste bevis er at min familie kalder mig kinnaJ istedet for Jannik :P hehe.. Så jo skal have fundet et :D

   Hmm, ja lyder faktisk ikke dårligt :P Men har du ikke nogle gode forslag til efternavne? Gerne noget der “skriger” i mine ikke muslimske kredse at jeg er en stolt muslim med stort Y :P

 21. “Forresten..Du havde ret mht. orientalsk marked og min far..”

  WhAT? har du bare spurgt din far?

  hvis jeg åbnede sådan en 3-4 år gammel historie op, så vil min far simpelthen bore så langt ned i årsagen at han vil konfiskere mit bærbar, kreditkort og vil give mig et forbud mod at tage til posthuset :P og det er ligefør det bliver sandt!

  me papa es un hombre mucho religioso

 22. Tusind tak skal du have. =)

  Og hvis du har nogle spørgsmål omkring spansk, så ved du hvor du skal spørge. Det er du altid velkommen til. :D

 23. Halløj, venner, alle navne har da en betydning. Bent kommer af Benedict, den velsignede, og kom til os i den katolske tid, lige som mange andre navne. Andre er gamle vikingenavne, også med deres særlige betydning.

 24. Kære Fatima,

  Jeg faldt over din blog, og jeg synes at du mangler at blive rost for din humør her på denne blog. Hvilket jeg personligt synes, er en gave her i livet. – Interessant det du skriver.
  Da du læser spanske, synes jeg at du skulle introduceres til: http://www.myspace.com/yasminlevy

  Rigtigt god fornøjelse.

  Ha´ en rigtigt god aften

  Med venlig hilsen
  Nadia Haupt

 25. Hej Nadia.

  Jeg takker for din venlige kommentar. Det varmer altid, når andre bryder sig lidt om hvad man nu engang skriver. =)

  Hav en forhåbentligt fortsat god weekend.

  Venlige hilsner,
  Fatima

 26. Hej Fatima, jeg tænkte på om du har tid og lyst til at hjælpe mig med min spansk aflevering, som er til på mandag? :/ synes det er rigtig svært :( har ingen andre at henvende mig til. håber du har tid søndag? (måske også lørdag?)

 27. Jo, selvfølgelig, NBPP. Du sender den bare, når du har tid og lyst, og så vil jeg inshaallah kigge på den i løbet af weekenden. =)

 28. A propos “inshaallah”, tillad mig at fortælle en anekdote fra mine tipoldeforældre: de drev et gårdmejeri, der også skulle sørge for maden for folkene på godset, og var kendt for deres gode mad.
  Daværende formand eller “høvding” for Indre Mission skulle tale i nærheden, og var efterfølgende inviteret til at spise hos mine tipoldeforældre. I den lokale avis kom der en annonce:” Om Gud vil, og vejret holder, taler pastor Vilhelm Beck, landsformand for Foreningen til den indre Mission, på pladsen på søndag efter middag,”
  Han kom, var med til gudstjenesten, og spiste hos min familie. Bagefter middagslur, som det hører sig til. I dagens anledning må tipoldemor have gjort sig ekstra umage med middagen, de sov ihvertfald rigtig godt til middag.
  Så om mandagen var følgende annonce i avisen:” Gud ville ikke!”
  ;-)

 29. så har jeg sendt det jeg har lavet. sendte før opg så du kunne fornemme, hva’ jeg prøvede på at lave. håber du forstår hvad jeg har skrevet :D

 30. Salam.. Det er en fornøjelse at læse i din blog. Bliv ved med den gode stykke arbejde : )

  • Salam. Hehh..Det glæder mig, og jeg håber ligeledes, at du evt. kan få lært noget af min yderst begrænsede viden, og vi omvendt også kan lære noget fra dig.

 31. rigtig fed blog fatima! jeg har læst og læst i den siden i går og det hele ser godt ud, bliv du endelig ved! ;) mega cool at du skriver om så meget forskelligt. håber dog at du opdaterer os mere om dit eget liv da du virker som en med ben i næsen, så derfor ville det være hyggeligt at følge din vej med skole, familie og ting i den dur

  venter på dine kommende indlæg

  VH
  en anonym læser:)

 32. Salaam alaykum wa rahmatullah hvorfor var det du hedder Hind og ikke Fatima til at starte med? naar i nu altid har v’ret muslimer gaar jeg ud fra

  • Wa alaikum assalam wa rahmatullah wa barakatuh.

   Jo, vi har altid været muslimer. Det var desværre en fejl fra min fars side. Han ønskede at jeg skulle hedde Hind, da han havde en god ven som også havde en datter ved navn Hind, selv om de havde hvisket navnet Fatima i mine ører, da jeg blev født. 3 dage efter min fødsel skiftede han derfor mit navn til Hind.

   Alhamdulillah er det jo fortid nu.

 33. Hej Fatima
  Vi er to piger som har projekt opgave, og vi vil gerne stille nogle spørgsmål, hvis vi må?
  Er du født i Danmark?

 34. Salaam
  HEJ!!!!

  Good atlast i found a blog where i can talk to muslim sisters and brothers and i can share my worried and get some good guid for my upcoming planed journey to denmark

  Sister Fatima I went through all ur above comments and that scares me a little as u said very few or no muslim girls in denmark .

  My dear me and my husband Jaffer with 3 Kids
  My daughter zehra and 2 son elder muhammad shayan and Younger Kumail Raza .

  For some reason planning to make a move to denmark .Inshallah but ..I am lil worried taking religious point of view in denmark although i found a big mosque of Hazrat Ali in copenhagen so got lil satisfaction .

  Still let me know more about schools for girls and religious instituted for quranic education

  Its been lovely to read all the above conversation between you and brother jannik and Muhammad jawad

  Very good blog keep it up .

  Reading you gives strength.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s